Samarbete / Annonsering

Copyright Policy:

Alla foton/bilder och inlägg i bloggen är mina egna (om inget annats uppges) och därmed skyddade av upphovrättslagen. Det innebär att inget material får ”lånas” eller återanvändas  utan lov! Upptäcks detta, förbehåller jag mig rätten att skicka en faktura, för otillåten användning.

Om ni har önskemål om att  få tillgång  till mitt material / mina foton kan ni självklart kontakta mig – malin.johansson.mars(a)gmail.com

Sponsrat material / Länkar:

Får jag varuprover skickade till mig förbehåller jag mig rätten att inte skriva om dem, då det inte är något överenskommet samarbete. Samtidigt är det en förutsättning för att jag ska kunna recensera och om jag väljer att skriva om produkten/tjänsten är det alltid 100 % ärlighet och öppenhet mot mina läsare som gäller.

Det händer att jag länkar till produkter, företag eller tjänster som jag personligen tycker om och vill tipsa om. Dock finns det inget samarbete bakom, om inte inlägget är tydligt uppmärkt.

Samarbete / Content Marketing:

Enbart samarbeten som är 100% relevanta är av intresse. Sådant som passar med bloggens inriktning, mina egna värderingar och mina läsarens intressen. T.ex. trail, löpning, träning, hälsa, familjeliv och välmående.
Vid eventuellt samarbete följs alltid Sveriges branschorganisations riktlinjer och marknadsföringslagen. Samarbeten märks alltså alltid ut. Antingen som ”sponsrat”, ”reklam” eller i ”samarbete med”- Inga undantag.

Om ni tror att vi båda kan stärka vårt respektive varumärke genom ett samarbete – Tveka inte att kontakta mig:    malin.johansson.mars(a)gmail.com

jagsmygerinte